New Zealand og Australien 2014/2015

New Zealand og Australien 2014/2015

Om denne blog

Denne blog handler om familiens Strandskovs tur til New Zealand/Australien jan./feb. 2014 og 2015

Queenstown 24.jan

Sydøen 2015Posted by Mikael Strandskov 24 Jan, 2015 06:09:46

Der var liv i mobilhomet allerede kl.7 da Michelle & Mikkel skulle være nede i byen kl.8 hvor deres pick-up ville samle dem op til dagens oplevelelser.

Helle & jeg havde så formiddagen for os selv så der skulle rigtigt hygges, vi startede med at gøre rent i mobilhomet så blev der vasket tøj og handlet. inden vi fik set os om var freden forbi, med ungerne tilbage 😉

Altid spændene at høre hvad de gamle laver, men nu skal vi altså på adrenalinstur med Musse og Bisse. Vi skulle mødes 8 10 ved AJ Hackett bungys kontor nede i byen, og efter en halv times ventetid steg vi på bussen og satte kurs mod Kawarau bridge bungy. Musse skulle lave to bungyjumps, og jeg skulle prøve en kæmpe gynge.

Vi startede ved Kawarau bridge bungy hvor Musse skulle prøve et bungyjump på 43 meter, det var verdens aller første bungyjump så der var en hvis nostalgi over det.

Den seje tøs var den første der skulle hoppe og hun gjorde det uden frygt, dog meget sammenkrøllet og ikke med spredte arme og lige ben, som ser flottest ud, det ærgrede hun sig lidt over. Ved dette hop var der også mulighed for at dyppe hovedet i den flotte tyrkise flod nedenunder hoppet, det ville Musse gerne men hun nåede desværre ikke så langt ned, det kan ikke garanteres 100% da man altid hellere vil give for lidt fremfor for meget snor (forståeligt!)

Efter dette gik turen mod Nevis hvor vi begge skulle prøve noget, vi skulle dog først overleve en bustur op gennem de smalleste og stejleste grusveje. Musse skulle starte ud med hendes andet hop som er new zealands højeste på 134m, dette hop gemte sig ude på en platform midt over kløft, holdt oppe af nogle wire på hver deres bjergtop. Det gjorde også at når man skulle derud, foregik det i en lille cablecar som kørte på selvsamme wire. Ude på platformen var der glasgulv så man rigtig kunne fornemme højden 😐 Mussen gjorde klar til spring og denne gang blev det meget flottere, lige efter bogen.

Efter dette blev det min tur, og selvom nerverne havde dulmet en lille smule af at opholde mig på platformen og se min søster gøre det to gange, var jeg stadig nervøs. Først lidt om the Nevis swing, verdens største gynge: den starter med et 70m frit fald i siddende tilstand (lidt alá bungy) derefter svinger man 300 meter henover en kløft med meget høj fart. Jeg blev gjort klar af en flink instruktør, og han siger: "i'll just do a Quick Countdown from three and i'll let you go" og så trykkede han på knappen uden at tælle ned fra noget som helst, en fuldstændig sindsyg oplevelse. I luften gjaldt det bare om at svinge så meget meget arme og ben som muligt, for at få den fedeste oplevelse.

😄😃😀