New Zealand og Australien 2014/2015

New Zealand og Australien 2014/2015

Om denne blog

Denne blog handler om familiens Strandskovs tur til New Zealand/Australien jan./feb. 2014 og 2015

Onsdag d. 28. Jan Franz Josef-Punakaiki-Arthur's Pass-Christchurch.

Sydøen 2015Posted by Mikael Strandskov 30 Jan, 2015 00:20:31

Der var ikke lagt de store planer for dagen i dag, andet end at vi skulle til Pancake rocks og overnatte på en rasteplads, så der var købt ind til at vi for første gang kunne lave mad i mobilhomet.

Dagen startede med at drengene førte an, det gik selvfølgelig godt, så efter ca. 3 timer var vi nået til Punakaiki hvor vi skulle se Pancake rocks, det er nogle klipper som består af mange tynde lag så det ligner pandekager der ligger oven på hinanden, det var et utroligtligt flot syn.

Efter en god frokost i det fri, kørte vi mod Arthur's Pass, som vi havde læst om og havde store forventninger til.

På vejen stoppede vi som sædvanligt ved de de mange "lookouts" et af stederne var der "vilde" Kea papegøjer som vist var lidt for vant til mennesker de hoppede rundt på bilerne og prøvede at spise gummilisterne.

Vi ankom til Arthur's Pass kl.17:01 og der var helt dødt i byen alt var lukket, så vi blev enige om at køre lidt videre og se om der dukkede noget op.

Det gjorde der ikke så vi forsatte mod Christchurch og bookede os ind på samme plads som sidste år. Mikkel & Mikael lavede en fantastisk Chili Con carne som afsluttede en lang men god dag i mobilhomet, selvom det blev til næsten 700 km. og 10 timer.