New Zealand og Australien 2014/2015

New Zealand og Australien 2014/2015

Om denne blog

Denne blog handler om familiens Strandskovs tur til New Zealand/Australien jan./feb. 2014 og 2015

Lørdag d.30 jan. Christchurch -Sydney

Sydney 2015Posted by Mikael Strandskov 01 Feb, 2015 03:41:13

Så er det vores tur til at pakke og gøre klar til at rejse videre, vi skulle også gøre mobilehomet rent, efter dette havde vi stadigvæk et par timer tilbage, vi kørte i shoppingcenteret "The Tannery" et center som var i en meget gammeldags stil, rigtig flot, og super hyggeligt.

Vi fik afleveret mobilehomet, Helle fik udfyldt sin skadesanmeldelse og vi var klar til at flyve til Sydney.

Flyturen startede med den obligatoriske safety briefing video, denne her startede dog ud med at sig: "be ready to watch the most awesome safety briefing video ever!" Og det var det også den var lavet i Hobbitten stil, fyldt med elver der pustede redningsveste op og hobbitter der viste det ene og det andet. Meget underholdende, så selv Helle fik lyst til at se Hobitten 1, så det gik flyve tiden så med.

Vi ankom til en super fed lejlighed ( stor ros til ham der bestilte den). Nu har vi masser af plads, stor Terasse og pool på 23 etage🏊. Vi pakkede lyn hurtigt ud og gik til Darling Habour hvor vi spiste lækker Thai mad, Sydney er en kæmpe kontrast til storbyerne på New Zealand det er helt vildt. Da vi havde været her i 10 min konstaterer Mikkel at han havde flere flotte piger end på 14 dage på New Zealand.Vi sluttede aften af med at se et kæmpe fest fyrværkeri på havnen. Det varede ca 7 minutter og blev fyret af på to platforme midt i vandet, vi stod på Pyrmont bridge og havde de bedste pladser, hvilket også resulterede i aske fløj om ørerne på os. Alt i alt en fed oplevelse, Tivoli gange 5!! Bagefter ville vi hjem og sove, men vi besluttede os for lige at gå ned og handle lidt (meget lidt: cola og melon blev det til). På vejen til supermarkedet så vi en kæmpe flok der stod og så på en fodbold kamp (Sydkorea-Australien) der var ti minutter tilbage og vi besluttede os for at se den, og for hvert minut blev vi klogere og klogere. Det viste sig nemlig at det var AFC Asian cup (EM, i Asien), kampen blev spillet på det olympiske stadion i Sydney, og det var sørme også finalen, Sydkorea udlignede i sidste minut, så der skulle forlænget spilletid. Efter de 2x15 min. havde Australien vundet 2-1, en fantastisk fodboldkamp.⚽️

Super fed første dag i Sydney, rart at være tilbage efter 13 års fravær. 😍
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.