New Zealand og Australien 2014/2015

New Zealand og Australien 2014/2015

Om denne blog

Denne blog handler om familiens Strandskovs tur til New Zealand/Australien jan./feb. 2014 og 2015

Søndag d. 1.feb. Sydney / Darling Harbor

Sydney 2015Posted by Mikael Strandskov 02 Feb, 2015 01:30:50

Vi sov ikke længe kl. 8 var vi alle oppe, det må være jetlag efter den lange flyvetur 😜

Vi gik ud og spiste morgenmad og handlede, vi tjekkede også poolen ud, vi havde lidt svært ved at komme ud til poolen, vi prøvede med vores nøgle, der var intet der virkede, indtil kloge Helle brugte chippen i vores nøgle, så kom vi ud til poolen ikke stor men meget hyggelig, vi kunne kikke over på det hotel vi boede på for 13 år siden.

Vi besluttede os for at ville gå til Opera huset det blev til lidt af en gåtur, vi kom forbi ANZAC war museum,Hyde park,Botanisk have og Government house inden vi nåede målet. I dag gik vi bare rundt om det, en anden dag skal vi have rundvisning så vi også kan se det indefra.

Frokosten blev indtaget på "The Morrison" burger & beer 15 AUD burgeren smagte rigtigt godt, lidt skuffet over at øllen var en "bud" og ikke en "XXXX" vi gik ad George street hjem, det er shopping gaden, så her kommer vi helt sikkert tilbage.

Så var der gået 5 timer med at trave rundt i byen, så var lidt flade da kom tilbage i lejligheden.

Om aftenen gik vi til Darlig Harbor hvor vi også fandt et sted at spise Mikkel fik Wango bøf, Helle og jeg fik BarramundiFill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hanne 02 Feb, 2015 12:27:03

Hold nu op hvor I hygger og får masser af god mad.
Dejligt og se Musse igen og nogle af billederne. Lyder spændende med Operahuset.
Hyg jer :-)