New Zealand og Australien 2014/2015

New Zealand og Australien 2014/2015

Om denne blog

Denne blog handler om familiens Strandskovs tur til New Zealand/Australien jan./feb. 2014 og 2015

Tirsdag d.3 feb. Sydney / Aquarium/The Rocks

Sydney 2015Posted by Mikael Strandskov 04 Feb, 2015 06:03:13

Vejret var trist her til morgen, så vi besluttet at tage i Aquarium, vi brugte ca. 2 timer derinde, det var en kæmpe oplevelse.

Da vi kom ud skinnende solen fra en skyfri himmel, vi spiste frokost ved havnen og tog hjem og solede os lidt på tag terrassen.

Om eftermiddagen tog vi til "the Rocks" som ligger ved Harbor Bridge,

Det er den gamle bydel i Sydney med bygninger fra 1800 tallet, meget chamerende, vi fandt en plads i solen ved "Australian hotel" som lige er åbnet igen efter en støre istandsættelse, de solgte "Scharer's" øl som kun sælges fra dette hotel, så det blev til et par stykker.

Som Bissen gav.🍻

Om aftenen spiste vi italiensk, hvor vi mødte et par fra AUS / Chile som vi fik en lang sludder med, hun var fra Sydney så vi fik nogle gode tips til steder at tage hen 😎

Senere gik vi i biffen og så "American Sniper" god men meget amerikansk film, vi havde købt "gold" billetter så vi sad i nogle KÆMPE stole med elektrisk styring af ryglæn og fodstøtte, sædet kunne ligges helt ned, fed oplevelse 👍
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.