New Zealand og Australien 2014/2015

New Zealand og Australien 2014/2015

Om denne blog

Denne blog handler om familiens Strandskovs tur til New Zealand/Australien jan./feb. 2014 og 2015

Onsdag d.4 feb. Sydney / Tower Eye / Opera Huset

Sydney 2015Posted by Mikael Strandskov 05 Feb, 2015 08:20:28

Onsdag d. 4. Feb. Sydney / Tower Eye / Opera Huset

Vi startede med at tage en tur i det 250m høje Sydney Tower Eye. Vi så først en 4D film som var rigtigt godt lavet, derefter tog vi elevatoren op, det tog ikke mange sekunder at nå toppen, der var en fantastisk udsigt. 👍

Efter en gang Shushi, gik vi til Opera huset for at få en rundvisning og se denne fantastiske bygning indefra, det levede helt op til vores forventninger, nu når vi var så tæt på "The Rocks" så måtte vi lige forbi og have et par Scharer's øl, vi gik ad George Street hjem og fik shoppet lidt.

Aftensmaden blev indtaget på "Waterfront" som ligger med udsigt til Opera huset hvor der her til aften var classiks koncert, der blev vist lysshow og livebillede fra koncerten på Opera husets tage, lyden fik vi også med. Det var en fantastisk oplevelse, der var rigtig mange mennesker på havnen til koncerten, der blev danset og klappet.

Koncerten sluttede kl.23 og 5 min efter begyndte det at regne, så vi en "cap" tilbage til Liverpool Street, fandt en bar og sad der og hyggede lidt og talte hvilken oplevelse det havde været 👀

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.