New Zealand og Australien 2014/2015

New Zealand og Australien 2014/2015

Om denne blog

Denne blog handler om familiens Strandskovs tur til New Zealand/Australien jan./feb. 2014 og 2015

Lørdag d. 7. Feb Sydney / Bintan

Sydney 2015Posted by Mikael Strandskov 06 Feb, 2015 21:53:15
Sidder og venter i lufthavnen smileyså er vi kommet til færge terminalen i Singapore og venter på færgen til Bintan.
der er masser af papir der skal udfyldes, så ventetiden bliver hurtigt slået ihjel.

Sejlturen til Bintan var noget af en oplevelse, båden den gyngede og vippede helt vildt.

Vi ved fra tidligere at asiater ikke er så søstærke, så der blev brugt mange poser og vasket gulv, de 3 vikinger holdt stand.

Da vi ankom til hotellet blev vi modtaget at dansepiger i flotte dragter, vi fik udleveret nøgler til vores værelse, det er et fint værelse til 2 personer, men der var ikke plads til en ekstra seng, vi henvendte os i receptionen og spurgte om det var det rigtige størrelse værelse, da vi hjemmefra havde gjordt opmærksom på at det skulle være et stort værelse, løsningen blev at Bissen fik sit eget værelse.

Da det med værelserne var på plads, skulle vi have noget at spise, vi var noget kvæstet efter at have været oppe i mange timer, så valgte den restaurant der lå nærmest, det var noget af en oplevelse 👎 både smags- og prismæssigt.

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ida 07 Feb, 2015 09:29:01

Tak for mange dejlige beretninger, som jeg har læst med glæde og lidt frygt ,nyd nu de sidste dage ,for i kommer hjem til et kedeligt vejr . Jeg glælder mig til at se jer. Knus og kram.